Vill du vara med och rädda Sömnadskollektivet i Luleå?

Som du förhoppningsvis vet driver vi ett företag – ett kooperativ som heter Sömnadskollektivet. Den rådande Coronakrisen gör att vår tidigare växande orderstock nu sinar. Vi vet att vårt företag har stora möjligheter i framtiden och vi kommer att ge allt för att klara oss många år till!

Sömnadskollektivet är ett arbetsintegrerande socialt företag, som har arbetsträningsplatser för personer som har haft svårt att få arbete och ger arbete till många nyanlända med skrädderikunskaper.

Nu behöver vi din hjälp
Vi söker fler medlemmar/personer som kan ge oss lån (en s.k förlagsinsats). Möjligheten för donation finns så klart också till vår verksamhet.

Förlagsinsats
Vi skriver ett avtal som gäller under 5 år för att kunna betalar tillbaka lånet. Vi har en idé om att beloppet kan ligga mellan 10.000–50.000 kr.

Investerande medlem
Du betalar en summa som övriga medlemmar i den ekonomiska föreningen, alltså 3.000 kr. Denna summa har du rätt att få tillbaka om du vill gå ur föreningen.

Donationer
Om du varken vill bli investerande medlem eller gå in med en förlagsinsats så vore vi väldigt glada för både små och större donationer till förmån för Sömnadskollektivet. Vi erbjuder även presentkort som du kan ge bort till vänner och bekanta. Vårt swish-nummer är: 123 669 59 85.

Har du möjlighet att hjälpa oss och vill veta mer, hör gärna av dig!
Anna, Amal, Marie, Sharif, Helen, Christina, Marianne, Uusman, Pernilla, Viktoria och Gunnel

info@somnadskollektivet.se
0920-22 66 33